Bug 672439

Summary: Anchors are not set on <task id="">
Product: [Community] Publican Reporter: Misty Stanley-Jones <misty>
Component: publicanAssignee: Jeff Fearn <jfearn>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: Misty Stanley-Jones <misty>
Severity: low Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 2.5CC: jmorgan, lcarlon, mmcallis, publican-list, rnewton
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: 2.6 Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2011-07-25 20:42:51 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Misty Stanley-Jones 2011-01-24 23:49:00 EST
Description of problem:

If you give a <task> tag an id attribute, no HTML anchor is set. This means that <xref> tags that reference it point nowhere in particular.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Every time

Steps to Reproduce:
1. Create a <task id="foo">
2. create an <xref linkend="foo" />
3. Build your book
4. Click the link created by the <xref>. Notice that it goes nowhere.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:

According to jfearn this has to do with overriding of anchor-generation by Publican, to ensure valid HTML. It is related to a similar problem with <formalpara>.
Comment 1 Jeff Fearn 2011-01-27 23:04:41 EST
Tweaked style to set ID in wrapper div in HTML.

Committed revision 1707.
Comment 2 Misty Stanley-Jones 2011-01-28 00:25:08 EST
Verified in revision 1707. Thanks, Jeff!
Comment 3 Jeff Fearn 2011-05-19 04:35:41 EDT
*** Bug 702166 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Comment 4 Jeff Fearn 2011-07-01 07:24:12 EDT
Back ported to branches/publican-2x

Committed revision 1797.
Comment 5 Rebecca Newton 2011-07-12 01:59:50 EDT
Verified! Clicking the xref link takes you to the task it is linking to.