Bug 678682

Summary: Test cman broadcast mode on bonded networks with mode=1 (active/passive)
Product: Red Hat Enterprise Linux 5 Reporter: Perry Myers <pmyers>
Component: cmanAssignee: Lon Hohberger <lhh>
Status: CLOSED ERRATA QA Contact: Cluster QE <mspqa-list>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 5.5CC: cluster-maint, edamato, wpan
Target Milestone: rcKeywords: TestOnly
Target Release: ---   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: cman-2.0.115-79.el5 Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
: 678686 (view as bug list) Environment:
Last Closed: 2011-07-21 03:18:37 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Bug Depends On: 678686    
Bug Blocks:    

Description Perry Myers 2011-02-18 15:57:51 EST
Description of problem:
Need to test to make sure that broadcast mode (which is presently tested on non-bonded networks) also works properly on top of mode=1 bonding.

This will be dependent on general kernel testing of mode=1 networks and standard broadcast traffic.
Comment 2 Nate Straz 2011-06-22 11:17:49 EDT
I made it through a regression run with broadcast enabled on a bonded network interface for cluster communications.  The only issues I had were related to qarsh not always being able to connect on the same interface during tests.  As needed I redirected qarsh to the primary interface and the test ran without issues.
Comment 3 errata-xmlrpc 2011-07-21 03:18:37 EDT
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on therefore solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2011-1001.html