Bug 689025

Summary: Cannot login to LXDE spin after install
Product: [Fedora] Fedora Reporter: G.Wolfe Woodbury <redwolfe>
Component: lxdmAssignee: Christoph Wickert <cwickert>
Status: CLOSED NEXTRELEASE QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance <extras-qa>
Severity: high Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 15CC: cwickert, wachumaju
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: x86_64   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2011-04-01 18:46:47 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Attachments:
Description Flags
lxdm.log from failing attempts. none

Description G.Wolfe Woodbury 2011-03-18 16:40:39 EDT
Description of problem:
  Cannot successfully login to the LXDE environment (from LXDE nightly spin) after "install to disk" and firtboot run.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
always


Steps to Reproduce:
1. install LXDE to disk from nightly spin
2. set up users in firstboot
3. attempt to login
  
Actual results:
 login fails and LXDM restarts up to three times before refusing to try again


Expected results:
 normal login

Additional info: LXDE in VBox (4.0.4) vm
Comment 1 G.Wolfe Woodbury 2011-03-18 16:42:19 EDT
Between SELinux refusing to grant access to the home directory and this lack of login for whatever reason. It's a no-go for me.
Comment 2 Christoph Wickert 2011-03-24 19:57:26 EDT
(In reply to comment #1)
> Between SELinux refusing to grant access to the home directory and this lack of
> login for whatever reason.

Sorry, I don't get that sentence.

Is this a fresh install or do you reuse you home? Did you try in permissive mode?
Comment 3 Christoph Wickert 2011-03-24 19:58:28 EDT
Please give me a version number. Which nightly was this? All my tests showed no problems.
Comment 4 G.Wolfe Woodbury 2011-03-25 03:13:35 EDT
The problem seems to be in Xdm or something.

Attaching lxdm.log for tonights load.
Comment 5 G.Wolfe Woodbury 2011-03-25 03:15:06 EDT
Created attachment 487488 [details]
lxdm.log from failing attempts.
Comment 6 G.Wolfe Woodbury 2011-03-25 03:44:16 EDT
lxdm version 0.3.0-4.fc15.x86_64

nightly build 20110323.19 by Kevin Fenzi
Comment 7 Christoph Wickert 2011-03-25 20:40:17 EDT
Confirmed. It used to work before (until some time after Alpha) and I haven't touched the kickstart nor any of the LXDE components. Need to investigate.
Comment 8 Christoph Wickert 2011-04-01 18:46:47 EDT
Tested to work with F15 Beta TC1. I have no idea what it was, but is twas not in LXDE.
Comment 9 Christoph Wickert 2011-04-02 13:32:00 EDT
*** Bug 693105 has been marked as a duplicate of this bug. ***