Bug 724867

Summary: Selecting Administration submenu items does not always highlight the parent menu "Administration"
Product: [Retired] Zanata Reporter: Ding-Yi Chen <dchen>
Component: Component-UIAssignee: Alex Eng <aeng>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: Ding-Yi Chen <dchen>
Severity: low Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 1.3CC: aeng, jwulf, zanata-bugs
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: 1.4.1 release Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2011-10-28 07:25:27 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Ding-Yi Chen 2011-07-22 04:49:13 UTC
Description of problem:
When clicking the Administration submenu items, for example, "manage language", the parent menu "Administration" is not highlighted.

This is inconsistent with the behaviors of the rest of the system.
Plus user feedback shows that it may even cause confusion, such as trying to find "Manage languages" under the "Language" menus instead of "Administration".

So far, submenu items:
 Manage Users
 Manage Roles
 Manage Languages
 Manage Search 

will trigger this bug.

Version-Release number of selected component (if applicable):
1.4-SNAPSHOT (20110722-0601).


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Login as an admin
2. Click Administration -> Manage Languages.
  
Actual results:
The "Administration" was not highlighted after entering the
Manage Languages page.

Expected results:
The "Administration" is highlighted after entering the
Manage Languages page.


Additional info:

Comment 1 Sean Flanigan 2011-09-07 04:33:41 UTC
Assigning to Scrum product owner for prioritisation.

Comment 2 Alex Eng 2011-09-29 05:36:58 UTC
Bug fixed.