Bug 74341

Summary: gnome-volume-control loses mute settings
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Ted Clark <bison>
Component: gnome-mediaAssignee: Havoc Pennington <hp>
Status: CLOSED UPSTREAM QA Contact: Jay Turner <jturner>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 8.0CC: srevivo
Target Milestone: ---Keywords: MoveUpstream, Triaged
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-01-07 17:03:54 EST Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Ted Clark 2002-09-20 15:47:36 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.5 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020809

Description of problem:
gnome-volume-control loses mute settings on the speaker volume strip.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Sometimes

Steps to Reproduce:
1. Mute the speaker volume strip in gnome-volume-control.
2.
3.
	

Actual Results:  After several days gnome-volume-control will lose track of the
mute setting on the speaker volume strip and start sending xterm terminal bells
through the sound card output.  To correct the problem I have to run
gnome-volume-control and uncheck, then recheck the mute checkbox on the speaker
volume strip.

Expected Results:  gnome-volume-control should retain its settings until they
are changed by the user.

Additional info:

gnome-media-2.0.0-5
Comment 1 Havoc Pennington 2002-09-25 17:08:31 EDT
Filed as http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=94213
Comment 2 Havoc Pennington 2003-01-07 17:03:54 EST
Upstream