Bug 745624

Summary: Odd colors in JON Beta2
Product: [Other] RHQ Project Reporter: Mike Foley <mfoley>
Component: Core UIAssignee: RHQ Project Maintainer <rhq-maint>
Status: NEW --- QA Contact: Mike Foley <mfoley>
Severity: unspecified Docs Contact:
Priority: low    
Version: 4.1CC: benl, hrupp, mazz
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Attachments:
Description Flags
odd colors in JON none

Description Mike Foley 2011-10-12 16:58:31 EDT
Created attachment 527788 [details]
odd colors in JON

Description of problem:  Odd colors in JON Beta2


Version-Release number of selected component (if applicable):
JON Beta2

Actual results:
see attached image

Expected results:


Additional info:
attachment.

We don't run well with or support the version of Firefox that comes with F15.  I think it's FF7
Comment 1 John Mazzitelli 2011-10-12 17:14:27 EDT
I see this problem even going to the SmartGWT showcase website.

http://forums.smartclient.com/showthread.php?t=16908

indicates its a video driver problem. I have a nVidia card but the driver is that open-source one that comes with Fedora15. I have not installed the nVidia drivers, but I can say firefox's hardware accelerating setting doesn't nothing to fix this problem.
Comment 2 Chandrasekar Kannan 2011-10-12 17:36:45 EDT
chrome 14 on fedora 15 looks ok..