Bug 77528

Summary: Holding page key down does not scroll down - instead it loops back and forth
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Michael Lee Yohe <michael>
Component: geditAssignee: Havoc Pennington <hp>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact:
Severity: low Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 8.0Keywords: MoveUpstream, Triaged
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i686   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-01-12 21:25:44 EST Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:

Description Michael Lee Yohe 2002-11-08 11:34:07 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.6 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020830

Description of problem:
When I hold the page key down to rapidly scroll one page at a time down in a
document, it will scroll down a couple pages and then loop back and forth
between two pages.

However, if you scroll down and then hold page up down - it works without a problem.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Load a document that is multiple pages long in gedit.
2. Hold the page down key.
	

Actual Results:  It will drop down a couple pages worth of text, but then loop
back and forth in the document between two pages.

Expected Results:  It should rapidly scroll down.

Additional info:

Running on a Pentium 4 2.4GHz box.
gedit-2.0.2-5
Comment 1 Havoc Pennington 2002-11-08 12:00:44 EST
There's an existing bug report for this against gtk+/GtkTextView on 
bugzilla.gnome.org
Comment 2 Havoc Pennington 2002-12-19 20:53:37 EST
Hmm, I can't find the upstream bug.

Anyway I believe it's a general GtkTextView problem, not gedit specific.
Comment 3 Matthias Clasen 2002-12-26 14:59:38 EST
How about http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=78513 ? Already closed.
Comment 4 Havoc Pennington 2003-01-12 21:25:44 EST
Moved to http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=103261 by automated script
but I see that's a dup.