Bug 802561

Summary: [eap] Unable to retrieve Configuration for server group
Product: [Other] RHQ Project Reporter: Libor Zoubek <lzoubek>
Component: AgentAssignee: Heiko W. Rupp <hrupp>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: Mike Foley <mfoley>
Severity: high Docs Contact:
Priority: high    
Version: 4.3CC: hrupp, theute
Target Milestone: ---   
Target Release: RHQ 4.4.0   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2013-08-31 06:10:14 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Bug Depends On:    
Bug Blocks: 707223    

Description Libor Zoubek 2012-03-12 16:57:28 EDT
Description of problem:I am not able to configure server groups anymore


Version-Release number of selected component (if applicable):
Version: 4.4.0-SNAPSHOT
Build Number: fabfc31

How reproducible:always


Steps to Reproduce:
1. inventory EAP6 running in domain mode
2. go to 'main-server-group' resource's Configuration
  
Actual results: UI says

	No configuration was retrieved. This means that either the plugin failed to load the configuration or that configuration collection is merely switched off in the connection settings.

I haven't found anything related in agent.log

Expected results: Configuration should be retrieved


Additional info:this was working before
Comment 1 Heiko W. Rupp 2012-03-29 09:19:01 EDT
master ef475f431b3d6e4c

jvm is still a TODO, but should be tracked in a different BZ
Comment 2 Heiko W. Rupp 2013-08-31 06:10:14 EDT
Bulk close of old bugs in VERIFIED state.