Bug 81650

Summary: kernel module sbp2.o fails to load and hangs kernel at boot
Product: [Retired] Red Hat Raw Hide Reporter: Need Real Name <f1j1>
Component: kernelAssignee: Arjan van de Ven <arjanv>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Brian Brock <bbrock>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 1.0   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i686   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2006-02-21 18:51:08 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Need Real Name 2003-01-12 04:28:41 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20021218

Description of problem:
Sorry to be the bearer of bad news.

Module /lib/modules/2.4.20-2.10/kernel/drivers/ieee1394/sbp2.o fails to load

This is also the case with 2.9 and 2.11 kernels

Can't even give you an attachment from kernel messages... Totally hangs

I have a 2.4.20-2.5custom that works just fine.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Boot kernel
2. Stops at UHCI load statement
3.
    

Actual Results:  Hangs kernel boot

Expected Results:  Boot through to Login

Additional info:

Can't forward any attachments of the system log since it occurs before anything
is written to log. I have success with a custom 2.4.20-2.5 kernel

Comment 1 Need Real Name 2003-01-12 04:29:53 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 81646 ***

Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 18:51:08 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.