Bug 82412

Summary: Shutdown "button" does not work on default login screen
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Thomas M Steenholdt <tmus>
Component: gdmAssignee: Havoc Pennington <hp>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact: Mike McLean <mikem>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 9   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2006-02-21 18:51:17 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Thomas M Steenholdt 2003-01-21 21:44:27 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.3a) Gecko/20021212

Description of problem:
I'm not even sure this is where this report is supposed to go, but i couldn't
think of any place better for it so here goes...

After having installed Phoebe .93 and having booted to GDM, I logged in as a
normal user and then back out... When i wanted to turn off the system i hit the
"Shutdown" button/link on the GDM screen and nothing happened!

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Go to the GDM welcome page
2. Hit the shutdown link/button
3. hold your breath as nothing happens
    

Actual Results:  nothing

Expected Results:  system should have powered off

Additional info:

Comment 1 Havoc Pennington 2003-01-21 23:06:39 UTC

*** This bug has been marked as a duplicate of 82113 ***

Comment 2 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 18:51:17 UTC
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.