Bug 82918

Summary: Soundblaster Audigy2 not supported
Product: [Retired] Red Hat Public Beta Reporter: Trond Eivind Glomsrød <trondeg>
Component: kernelAssignee: Arjan van de Ven <arjanv>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact: Brian Brock <bbrock>
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: phoebe   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: All   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-02-23 09:52:44 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Trond Eivind Glomsrød 2003-01-28 15:00:42 UTC
The soundblaster audigy2 isn't suported in phoebe (except for the firewire port,
which is detected and configured.... not tried it with my ipod yet)

Updating the drivers to the version at http://opensource.creative.com/ works
with both my old Soundblaster Live 5.1 and my new Soundblaster Audigy2.

Comment 1 Arjan van de Ven 2003-01-29 13:52:25 UTC
thanks for bringing this up; I checked the site 2 weeks ago or so and it had no
updates... does now.

should be in 2.4.20-2.28 that should appear in rawhide today/tomorrow.

Comment 2 Trond Eivind Glomsrød 2003-02-11 14:02:37 UTC
2.40 didn't seem to have this fix?

Comment 3 Trond Eivind Glomsrød 2003-02-23 09:52:44 UTC
And the reason for this is that the module has been renamed, so both now are
shipping - the new one is called "audigy". 

Comment 4 Arjan van de Ven 2003-02-23 10:18:46 UTC
it's called like that in 8.0 already :(