This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2016-08-01. It is expected to last about 1 hours

Bug 834869

Summary: [rhevm-dwh] - Installer - Failed to create history DB
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager Reporter: David Botzer <dbotzer>
Component: ovirt-engine-dwhAssignee: Alex Lourie <alourie>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: David Botzer <dbotzer>
Severity: urgent Docs Contact:
Priority: urgent    
Version: 3.1.0CC: acathrow, bazulay, dyasny, iheim, mgoldboi, oramraz, pstehlik, Rhev-m-bugs, ydary, ykaul
Target Milestone: ---Keywords: Regression, Reopened, TestBlocker
Target Release: ---   
Hardware: x86_64   
OS: Linux   
Whiteboard: integration
Fixed In Version: si10 Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2012-12-04 14:58:15 EST Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Attachments:
Description Flags
setupLOG
none
engine-db-inst
none
Reopen none

Description David Botzer 2012-06-24 08:34:45 EDT
Created attachment 593997 [details]
setupLOG

Description of problem:
Setup failsto create history db, thus installation fails.
Running dwh setup (ovirt-engine-dwh-setup) gives error
First jboss mis-type in common-utils (jboss-as VS jbossas)

Version-Release number of selected component (if applicable):
3.1/si7

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1.install rhevm 3.1/si7
2.run rhevm-setup
3.install ovirt-engine-dwh-3.1.0-1 & run ovirt-engine-dwh-setup
  
Actual results:
Gives error

Expected results:
Should run correctly

Additional info:
setup log
Comment 3 David Botzer 2012-06-25 03:45:22 EDT
its already attached
Comment 4 Alex Lourie 2012-06-25 11:02:05 EDT
David

Attached is the setup log file. I need another log, ovirt-history-db-install-2012_06_24_15_03_07.log.

Thank you.
Comment 5 David Botzer 2012-06-26 02:02:57 EDT
No such file exists,
Only - engine-db-install-2012_06_25_10_25_29.log
Comment 6 David Botzer 2012-06-26 02:03:23 EDT
Created attachment 594356 [details]
engine-db-inst
Comment 7 Alex Lourie 2012-07-03 09:21:23 EDT
Could not be reproduced in clean environment.

The QE machine that had the environment where it happened, does not exist anymore.
Comment 8 David Botzer 2012-07-04 07:03:05 EDT
Reopen
Bug is reproduced on SI8
Comment 9 Yaniv Kaul 2012-07-04 07:38:11 EDT
(In reply to comment #8)
> Reopen
> Bug is reproduced on SI8

Logs?
Comment 10 David Botzer 2012-07-04 08:00:55 EDT
Created attachment 596202 [details]
Reopen
Comment 11 Alex Lourie 2012-07-04 10:07:59 EDT
Fix is in review.
Comment 14 David Botzer 2012-07-16 03:39:33 EDT
Fixed SI10, Ok
History Db is created successfully
Fixed SI10, Ok