Bug 842429

Summary: VLAN configured on top of a bonded interface (active-backup) does not failover [rhel-6.3.z]
Product: Red Hat Enterprise Linux 6 Reporter: RHEL Program Management <pm-rhel>
Component: kernelAssignee: Frantisek Hrbata <fhrbata>
Status: CLOSED ERRATA QA Contact: Liang Zheng <lzheng>
Severity: urgent Docs Contact:
Priority: urgent    
Version: 6.3CC: cww, dhoward, fhrbata, kzhang, nhorman, nkim, pm-eus, redhat-bugzilla, sforsber
Target Milestone: rcKeywords: ZStream
Target Release: ---   
Hardware: x86_64   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: kernel-2.6.32-279.5.1.el6 Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2012-08-14 18:09:48 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:
Bug Depends On: 841983    
Bug Blocks:    

Description RHEL Program Management 2012-07-23 20:39:26 UTC
This bug has been copied from bug #841983 and has been proposed
to be backported to 6.3 z-stream (EUS).

Comment 8 Liang Zheng 2012-08-13 03:08:17 UTC
Verified on kernel-2.6.32-279.5.1.el6
Run vlan over bonding regression test and everything is ok.
https://beaker.engineering.redhat.com/jobs/273240
Set verified.

Comment 10 errata-xmlrpc 2012-08-14 18:09:48 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

http://rhn.redhat.com/errata/RHSA-2012-1156.html