Bug 844060

Summary: [fi_FI] missing translation "you did not set up an user account" (Finnish)
Product: [Fedora] Fedora Localization Reporter: Toni Willberg <twillber>
Component: Finnish [fi]Assignee: Lauri Nurmi <lanurmi>
Status: CLOSED NOTABUG QA Contact: Ville-Pekka Vainio <vpvainio>
Severity: unspecified Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: unspecifiedCC: eng-l10n-bugs, mshao, piotrdrag
Target Milestone: ---Keywords: Translation
Target Release: ---   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2014-12-13 03:41:57 EST Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Attachments:
Description Flags
screenshot of missing translation none

Description Toni Willberg 2012-07-28 08:43:58 EDT
Created attachment 600926 [details]
screenshot of missing translation

Description of problem:

 One dialog is not translated to Finnish.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. install RHEL7 using Finnish language
2. on first boot, user creation dialog, do not create normal user
3. warning dialog pops up in English
  
Actual results:
 English dialog text

Expected results:
 Finnish dialog text


Additional info:

Correct translation would be:
 "Et luonut käyttäjää joka pystyy kirjautumaan järjestelmään. Oletko varma että haluat jatkaa?"
Comment 1 A S Alam 2012-08-29 00:27:43 EDT
bug need to report in fedora (if exist), so that community can look on this as Finnish is not internal support language
Comment 3 Piotr Drąg 2014-12-13 03:41:57 EST
Finnish translation of firstboot is incomplete, so unless we find a volunteer to join the Finnish translation team, this is not going to get fixed.

https://fedora.transifex.com/projects/p/firstboot/language/fi/
Comment 4 Toni Willberg 2014-12-14 13:37:31 EST
I've joined the Finnish translation team since opening this bug and went to Transifex to fix it but it seems the strings have changed already.