Bug 853423

Summary: IE8 - Values on monitoring tab are displayed as NaN in IE8
Product: [Other] RHQ Project Reporter: Filip Brychta <fbrychta>
Component: Core UIAssignee: RHQ Project Maintainer <rhq-maint>
Status: NEW --- QA Contact: Mike Foley <mfoley>
Severity: unspecified Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 4.5CC: fbrychta, hrupp
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Attachments:
Description Flags
firefox
none
IE screenshot none

Description Filip Brychta 2012-08-31 09:28:05 EDT
Description of problem:
Values on monitoring tab are displayed as NaN in IE8 while firefox displays them correctly.

Version-Release number of selected component (if applicable):
Version: 3.1.1.CR1
Build Number: 3219830:ad1ab7d
IE: 8.0.6001.18702

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Navigate to monitoring tab of RHQ Agent (Inventory->Servers->RHQ Agent->Monitoring)
2.wait for values to be collected (just for fresh RHQ installation)

  
Actual results:
see attached pictures
Comment 1 Filip Brychta 2012-08-31 09:28:34 EDT
Created attachment 608509 [details]
firefox
Comment 2 Filip Brychta 2012-08-31 09:29:09 EDT
Created attachment 608512 [details]
IE screenshot
Comment 3 Filip Brychta 2012-09-03 06:53:12 EDT
Update:
This issue is not IE related, affects all browsers (IE,Firefox,Chrome) on one particular system. Probably caused by some system setting of tested windows XP instance.
Facts:
- this issue can be reproduced on one particular windows XP instance on IE8,Firefox15,Chrome. This system is used only as a client,JON is running on remote Linux server
- reproduced just on this particular windows XP, it is working correctly when using other systems as clients(another windows XP, linux)
- reproduced on JON 3.1.1.CR1, JON 3.1.1.ER2 and 3.1.0.GA (running on RHEL6,Fedora)
- windows XP experiencing this issue is running on KVM, the working windows XP instance is running on VirtualBox
- localization and timezone are the same for both windows XP instances
- attached picture  'IE screenshot' is taken from windows XP machine experiencing this issue
- attached picture 'firefox' is taken from Fedora machine
Comment 5 Heiko W. Rupp 2014-07-22 04:05:35 EDT
Is that still an issue?