This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2016-08-01. It is expected to last about 1 hours

Bug 853591

Summary: [abrt] Calc help, searched index for 'HYPERLINK' => killed by signal 11 (SIGSEGV)
Product: [Fedora] Fedora Reporter: Nick Fenwick <bugzilla>
Component: libreofficeAssignee: Caolan McNamara <caolanm>
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance <extras-qa>
Severity: unspecified Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 17CC: caolanm, dtardon, erack, ltinkl, mstahl, sbergman
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: x86_64   
OS: Unspecified   
Whiteboard: abrt_hash:ac0d304f85608a1fbead30cfe4acd01d4f8dfff9
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2012-09-12 04:56:55 EDT Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Attachments:
Description Flags
File: open_fds
none
File: dso_list
none
File: event_log
none
File: var_log_messages
none
File: maps none

Description Nick Fenwick 2012-09-01 00:46:34 EDT
Description of problem:
Opened Calc help, searched index for 'HYPERLINK', hit Enter to open page with that content.  Page opened and rendered, there was a small pause, then crash.  I think images were loading asynchronously on the help page, and either they crashed it, or an onLoad handler that scrolls to the right point once loading has finished caused the error.

Additional info:
libreport version: 2.0.13
cmdline:        /usr/lib64/libreoffice/program/soffice.bin --calc file:///home/neek/Downloads/Total_won_per_month-9_1_12-4-36_AM.csv --splash-pipe=6
kernel:         3.5.2-3.fc17.x86_64
Comment 1 Nick Fenwick 2012-09-01 00:46:37 EDT
Created attachment 608759 [details]
File: open_fds
Comment 2 Nick Fenwick 2012-09-01 00:46:42 EDT
Created attachment 608760 [details]
File: dso_list
Comment 3 Nick Fenwick 2012-09-01 00:46:44 EDT
Created attachment 608761 [details]
File: event_log
Comment 4 Nick Fenwick 2012-09-01 00:46:46 EDT
Created attachment 608762 [details]
File: var_log_messages
Comment 5 Nick Fenwick 2012-09-01 00:46:50 EDT
Created attachment 608763 [details]
File: maps
Comment 6 Caolan McNamara 2012-09-11 16:23:24 EDT
hmm, lots of attachment from abrt, but no backtrace attachment which is the most helpful :-(
Comment 7 Nick Fenwick 2012-09-12 00:14:21 EDT
Sorry Caolan, I just clicked on the prompts in the ABRT tool that captured the crash.  I think I've been prompted to install debug packages before now, which might help generate a useful backtrace, but that procedure has never led to me actually being able to generate a backtrace.

Going back into Help after this crash and repeating the actions did not reproduce the crash, so I can't offer any more than what ABRT gave you.
Comment 8 Caolan McNamara 2012-09-12 04:56:55 EDT
unfortunate, tried this now under valgrind in case that showed anything suspicious, but no suggestions there either