Bug 8602

Summary: Compaq Proliant 5000
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Jack Von Duhn <jackvonduhn>
Component: installerAssignee: Jay Turner <jturner>
Status: CLOSED RAWHIDE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.1CC: srevivo
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2000-02-10 03:35:20 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Jack Von Duhn 2000-01-19 14:33:47 UTC
I have tryed to install RH6.1 on a smp system (4 CPUs and 3gb ram).  I had
turned off shadow passwording and the install seam to go OK.  After the
install finished, I rebooted and was prompted for my user/password.  When I
typed in root, or any other user that I created, I would get no prompt for
the password and get a 'Invalid login'.  To fix the problem, I re-installed
RH6.1 and when the installer ask me to reboot, I used Alt-F2 to get to a
prompt and was able to look at the mounted filesystem.  In the passwd file
it was showing the line

root:x:0:0:root:/root:/bin/bash

I did not have a shadow password file in /etc so I created one.  Then
rebooted and was able to login just fine.

Jack Von Duhn
jackvonduhn
216.523.4782

Comment 1 Jay Turner 2000-02-10 03:35:59 UTC
This bug is fixed in the latest installer available in beta currently.