Bug 86063

Summary: NFS mounting problem using Netapp Filer
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Chakravarthi V S <chakri_info>
Component: nfs-serverAssignee: Michael K. Johnson <johnsonm>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact:
Severity: medium Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 6.2   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i386   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2003-03-13 14:13:29 UTC Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: --- Target Upstream Version:

Description Chakravarthi V S 2003-03-13 13:36:42 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

Description of problem:
HI,

I have linux client installed with Redhat 6.2 with 2.2.14-6.1.1 kernel, and i 
have NIS configured, I use automounter to mount the home directories from the 
filer. The disk access over the network is very slow, and it always gives NFS 
server not responding error. 

Is there any solution for this???


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.log in
2. do disk operations
3. machine either hangs or very slow
    

Additional info:

Comment 1 Michael K. Johnson 2003-03-13 14:13:29 UTC
We're seeing no such problems with recent releases; we have
various models of filers for testing.