Bug 87616

Summary: network configuration crash when adding a new device
Product: [Retired] Red Hat Linux Reporter: Daniel <damned666>
Component: redhat-config-networkAssignee: Harald Hoyer <harald>
Status: CLOSED DUPLICATE QA Contact:
Severity: high Docs Contact:
Priority: medium    
Version: 7.3   
Target Milestone: ---   
Target Release: ---   
Hardware: i686   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:52:24 EST Type: ---
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Attachments:
Description Flags
Crash message none

Description Daniel 2003-03-30 16:16:17 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.6 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020913

Description of problem:
When i try to add a device in the redhat-config-network, it crash. Adding
hardware do the exact same thing.

Version-Release number of selected component (if applicable):
redhat-config-network-1.0.0-1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Open redhat-config-network
2.Click Add button in the devices tab
3.crash happens
    

Actual Results:  redhat-config-network close

Expected Results:  Should not crash should let me add my device

Additional info:

i'm using a K7SEM with an onboard AMD CPU. NETGEAR 10/100 Ethernet card and a
Onboard ethernet controler
Comment 1 Daniel 2003-03-30 16:17:23 EST
Created attachment 90794 [details]
Crash message
Comment 2 Harald Hoyer 2003-03-31 04:46:47 EST

*** This bug has been marked as a duplicate of 76446 ***
Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:52:24 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.