Bug 881584

Summary: [zh_CN][SAM Web GUI] The translation for 'No' button should be '否' but not '无' in the 'Are you sure?' confirmation alert box.
Product: Subscription Asset Manager Reporter: Lijun Li <lijli>
Component: katelloAssignee: Wei Liu <lliu>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact: sthirugn <sthirugn>
Severity: high Docs Contact:
Priority: high    
Version: 1.2CC: bkearney, eng-l10n-bugs, omaciel, qe-i18n-bugs, sthirugn, tomckay
Target Milestone: rcKeywords: Translation
Target Release: ---   
Hardware: x86_64   
OS: Linux   
Whiteboard:
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2013-06-07 13:23:05 EDT Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
Bug Depends On:    
Bug Blocks: 816564    
Attachments:
Description Flags
'No' button's translation should be '否' in the 'Are you sure?' confirmation alert box
none
No button fixed none

Description Lijun Li 2012-11-29 02:05:46 EST
Description of problem:
[zh_CN][SAM Web GUI] The translation for 'No' should be '否' but not '无' in the 'Are you sure?' confirmation alert box.

Version-Release number of selected component (if applicable):
katello-headpin-all-1.2.5-1h.el6_3

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Click on the username you want to delete from the list of available users.
2. Click the Remove User command button.
3. Check the translation for 'No' on the 'Are you sure?' confirmation alert box.

  
Actual results:
The translation for 'No' is '无' in the 'Are you sure?' confirmation alert box. 

Expected results:
The word '无' is not suitable for Chinese. The translation for 'No' should be '否' but not '无' in the 'Are you sure?' confirmation alert box.

Additional info:
Comment 1 Lijun Li 2012-11-29 02:12:42 EST
Created attachment 654019 [details]
'No' button's translation should be '否' in the 'Are you sure?' confirmation alert box
Comment 2 Wei Liu 2012-11-29 18:53:25 EST
It's fixed in Zanata.
Comment 3 sthirugn@redhat.com 2013-02-12 16:23:43 EST
Working fine in version:

* candlepin-0.7.23-1.el6_3.noarch
* candlepin-tomcat6-0.7.23-1.el6_3.noarch
* elasticsearch-0.19.9-5.el6_3.noarch
* katello-candlepin-cert-key-pair-1.0-1.noarch
* katello-certs-tools-1.2.1-1h.el6_3.noarch
* katello-cli-1.2.1-12h.el6_3.noarch
* katello-cli-common-1.2.1-12h.el6_3.noarch
* katello-common-1.2.1-15h.el6_3.noarch
* katello-configure-1.2.3-3h.el6_3.noarch
* katello-glue-candlepin-1.2.1-15h.el6_3.noarch
* katello-headpin-1.2.1-15h.el6_3.noarch
* katello-headpin-all-1.2.1-15h.el6_3.noarch
* katello-selinux-1.2.1-2h.el6_3.noarch
* thumbslug-0.0.28-1.el6_3.noarch
* thumbslug-selinux-0.0.28-1.el6_3.noarch
Comment 4 sthirugn@redhat.com 2013-02-12 16:27:12 EST
Created attachment 696622 [details]
No button fixed
Comment 5 Bryan Kearney 2013-06-07 13:23:05 EDT
Closing out verified bugs from 1.2. Somehow the errata tool missed them.
Comment 6 Bryan Kearney 2013-06-07 13:25:13 EDT
Closing out verified bugs from 1.2. Somehow the errata tool missed them.