Bug 894508

Summary: [TEXT] Typo in Spanish localization of webadmin-portal
Product: Red Hat Enterprise Virtualization Manager Reporter: Idith Tal-Kohen <italkohe>
Component: ovirt-engine-webadmin-portalAssignee: Isaac Rooskov <irooskov>
Status: CLOSED ERRATA QA Contact: QE Internationalization Bugs <qe-i18n-bugs>
Severity: low Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 3.1.0CC: aalam, agarcia, cpelland, dyasny, ecohen, hambrose, iheim, jbelka, lijli, mgoldboi, pablo.iranzo, Rhev-m-bugs, sgrinber, ykatabam, ykaul, yshao
Target Milestone: ---Keywords: i18n, Reopened, ZStream
Target Release: 3.1.3   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard: i18n
Fixed In Version: Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
A Spanish localization typographical error has been corrected in the webadmin-portal.
Story Points: ---
Clone Of: 875707 Environment:
Last Closed: 2013-03-12 10:28:20 EDT Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: i18n RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Bug Depends On: 875707    
Bug Blocks:    
Attachments:
Description Flags
FIXED Screenshot (es_ES) none

Comment 1 Isaac Rooskov 2013-01-14 19:32:02 EST
It seems as if this is fixed. I am closing this as fixed in the current version. If this is incorrect please re-open the bug.

Thanks, 

Isaac
Comment 2 Einav Cohen 2013-01-15 13:24:11 EST
Isaac - did you verify the bug on RHEVM 3.1.2 (SI26)? If not - please move the bug to MODIFIED. Thanks.
Comment 3 Isaac Rooskov 2013-01-15 18:51:25 EST
Thanks Einav ;)
Comment 5 A S Alam 2013-02-18 06:53:06 EST
Created attachment 698848 [details]
FIXED Screenshot (es_ES)
Comment 6 A S Alam 2013-02-18 06:54:06 EST
result - PASSED
tested package: rhevm-3.1.0-46.el6ev.noarch
Screenshot= comment #4
Comment 8 errata-xmlrpc 2013-03-12 10:28:20 EDT
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2013-0557.html