Bug 987959

Summary: Inconsistency between error tooltip and error dialog in Network QoS dialog
Product: [Community] oVirt Reporter: Assaf Muller <amuller>
Component: ovirt-engine-webadminAssignee: Doron Fediuck <dfediuck>
Status: CLOSED CURRENTRELEASE QA Contact:
Severity: unspecified Docs Contact:
Priority: unspecified    
Version: 3.3CC: acathrow, dfediuck, ecohen, iheim, mgoldboi
Target Milestone: ---   
Target Release: 3.3   
Hardware: Unspecified   
OS: Unspecified   
Whiteboard: sla
Fixed In Version: IS9 Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: Environment:
Last Closed: 2013-09-23 03:34:35 EDT Type: Bug
Regression: --- Mount Type: ---
Documentation: --- CRM:
Verified Versions: Category: ---
oVirt Team: --- RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Description Assaf Muller 2013-07-24 09:17:21 EDT
Description of problem:
In the 'New Network QoS' dialog, the error tooltips say that the permitted values are between -2B and +2B, but if you enter a negative value an error dialog pops up and says that the value is invalid.

Version-Release number of selected component (if applicable):
http://pastebin.test.redhat.com/154829

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Click on Data Centers
2. Select a data center
3. Click on the Network QoS subtab
4. Click on new
5. Fill in all fields properly, but input a single QoS field with a letter and not a number
6. Click OK
7. Hover over the bad field. The tooltip will display: "This field must contain integer number between -2147483648 and 2147483647"
8. If you then input a negative number instead of a letter, an error dialog pops up with: "Error while executing action: Cannot add Network QoS. Values are out of range."


Actual results:
The tooltip doesn't sync up with the error dialog

Expected results:
The tooltip should not suggest that negative values are permitted
Comment 2 Itamar Heim 2013-09-23 03:34:35 EDT
closing as this should be in 3.3 (doing so in bulk, so may be incorrect)