Bug 1001178 - particular account cannot login to system after updating System by yum
particular account cannot login to system after updating System by yum
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gnome-shell (Show other bugs)
19
x86_64 Linux
unspecified Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Owen Taylor
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-08-26 11:49 EDT by NguyenVinhLinh
Modified: 2013-08-26 16:22 EDT (History)
6 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-08-26 16:22:33 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description NguyenVinhLinh 2013-08-26 11:49:58 EDT
Description of problem:
I am now using fedora 19 64bit. I did update my fedora by yum (sudo yum update, on GNOME 3, my main shell). The updating process finished completely,after updating, everything run fine. However after rebooting, when I login (correct password), There is a waiting screen and nothing happen. (normally, after 3 seconds, I will be transfer to my workspace, but now, it is not)

Fortunately, I also have plan B for that. I have guest account and also MATE. I did try to login

my main account : GNOME3 (cannot run)    MATE (run)
my guest account: GNOME3 (run) MATE (run)

In such situation, it was very weird to me. I also attach my yum updating list.

  tail /var/log/yum.log
Aug 26 21:23:22 Updated: fedora-release-19-3.noarch
Aug 26 21:23:23 Updated: hwdata-0.255-1.fc19.noarch
Aug 26 21:23:36 Installed: kernel-3.10.9-200.fc19.x86_64
Aug 26 21:23:38 Updated: glibc-2.17-13.fc19.i686
Aug 26 21:23:40 Installed: kernel-modules-extra-3.10.9-200.fc19.x86_64
Aug 26 21:23:41 Updated: SDL2-2.0.0-2.fc19.i686
Aug 26 21:23:41 Updated: libtiff-4.0.3-8.fc19.i686
Aug 26 21:23:42 Updated: 1:libusb-0.1.5-2.fc19.i686
Aug 26 21:23:43 Updated: tcp_wrappers-libs-7.6-75.fc19.i686
Aug 26 21:23:44 Updated: libvdpau-0.7-1.fc19.i686

P/S: Please help me, I really need my main account.
Comment 1 NguyenVinhLinh 2013-08-26 16:22:33 EDT
Please close this thread. this problem has been fix by removing file named "dconf" in path /home/username/.config

In addition, i feel really sorry indeed, after solve this problem, I decide to remake this problem again for testing.... (believe me or not) Then I delete file name ".config". Then now, I have only one thing to say, please be be careful to remove file..... Thank for reading this thread.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.