Bug 1004034 - The Nodes quick start guide doesn't tell the user to run pulp-manage-db
The Nodes quick start guide doesn't tell the user to run pulp-manage-db
Product: Pulp
Classification: Community
Component: documentation (Show other bugs)
All All
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Jeff Ortel
Preethi Thomas
: Triaged
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2013-09-03 14:31 EDT by Randy Barlow
Modified: 2014-11-07 17:41 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2014-11-07 17:41:34 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Randy Barlow 2013-09-03 14:31:40 EDT
The Nodes quick start guide[0] tells the user to restart apache and pulp-agent, but doesn't mention the required step of running pulp-manage-db. This is necessary on both the parent and the child.

[0] https://pulp-user-guide.readthedocs.org/en/pulp-2.1/nodes.html
Comment 1 Michael Hrivnak 2013-09-04 11:24:15 EDT
The first sentence of the installation instructions is this:

"Since Pulp nodes are Pulp servers, the installation instructions for Nodes support assumes that the server installation has been completed."

Does that change your thoughts on this bug? Note that in the above sentence, "server installation" is a link to the appropriate document.
Comment 2 Michael Hrivnak 2013-09-04 11:27:34 EDT
Never mind. I think I get it. Your point is that there still may be node migrations to account for, thus requiring execution of pulp-manage-db again.
Comment 3 Chris Duryee 2014-11-07 17:41:34 EST

The "Installation" section in step #3 tells the user to run pulp-manage-db again.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.