Bug 10062 - When booting from Alpha SRM, Kickstart doesn't open the floppy
When booting from Alpha SRM, Kickstart doesn't open the floppy
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
6.1
alpha Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-03-08 10:59 EST by Michael A. Foley
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-10-02 15:38:06 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Michael A. Foley 2000-03-08 10:59:15 EST
Problem seen on Alpha Processor Inc UP2000 motherboard with RH 6.1

>>>boot dqa0 -file kernels/generic.gz -flags "root=/dev/hda ks=floppy"

The floppy is not queried for the kickstart file.

This proceedure works really well on a UP1000, which uses APB to
load. I suspect it may work on a system that uses MILO. However, from
SRM, it doesn't work. I'm not sure if APB/Milo setup the floppy drive
earlier in the boot process or not.

Feel free to email if you have any questions. I work at API.
mike.foley@alpha-processor.com
978-318-1186
Comment 1 Jay Turner 2000-04-24 07:51:59 EDT
Forwarding this issue to a developer for further action.
Comment 2 Brock Organ 2000-05-04 14:58:59 EDT
does it still fail for you using 6.2 ...? I had no problem using it with a
kickstart file in /tmp on the initrd ...
Comment 3 Michael Fulbright 2000-10-02 15:38:03 EDT
Please reopen this bug report if you continue to have problems.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.