Bug 1008369 - Organizational Unit Manager: group appears not to be deleted
Organizational Unit Manager: group appears not to be deleted
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: JBoss BRMS Platform 6
Classification: JBoss
Component: Business Central (Show other bugs)
6.0.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity medium
: ER4
: 6.0.0
Assigned To: manstis
Zuzana Krejčová
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-09-16 05:29 EDT by Zuzana Krejčová
Modified: 2016-07-31 21:08 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-08-06 16:16:47 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
manstis: needinfo+


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Zuzana Krejčová 2013-09-16 05:29:49 EDT
Description of problem:
If you add a group, delete it and add another, the already deleted group appears again as well (until you switch perspectives or refresh).


Version-Release number of selected component (if applicable):
BPMS 6.0 ER3
Comment 1 manstis 2013-09-20 12:11:29 EDT
Cannot replicate following the steps you describe. 

These are the steps I followed:-

1) Add an Organizational Unit
   ---> It appears in the list
2) Select Organizational Unit just created from the list
3) Delete it
   ---> It disappears from the list
4) Add another Organizational Unit
   ---> Only the OU created on this step appears in the list

Is your environment anything "special"? Clustered etc?
Comment 2 Zuzana Krejčová 2013-09-23 02:38:04 EDT
(In reply to manstis from comment #1)
> Cannot replicate following the steps you describe. 
> 
> These are the steps I followed:-
> 
> 1) Add an Organizational Unit
>    ---> It appears in the list
> 2) Select Organizational Unit just created from the list
> 3) Delete it
>    ---> It disappears from the list
> 4) Add another Organizational Unit
>    ---> Only the OU created on this step appears in the list
> 
> Is your environment anything "special"? Clustered etc?

No cluster, nothing special.
Seems it works if there is some other OU in the list. Try the same steps without any OU defined.
I tried this with demo playgrounds disabled - you start without any OU then - easily reproducible this way.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.