Bug 100882 - redhat-config-network does not deactivate ppp/ppp0
redhat-config-network does not deactivate ppp/ppp0
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-network (Show other bugs)
9
i586 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-07-26 11:35 EDT by David W. Legg
Modified: 2007-04-18 12:56 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version: 1.2.15
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-08-21 06:48:25 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description David W. Legg 2003-07-26 11:35:46 EDT
Description of problem:

Just installed the following packages onto my RH 9 system.

rpm -Fhv rhpl-0.93.4-1.i386.rpm
rpm -Fhv redhat-config-network-tui-1.2.13-1.noarch.rpm
rpm -Fhv redhat-config-network-1.2.13-1.noarch.rpm

Now redhat-config-network refuses to deactivate my ppp0 connnection.
A little window appears briefly then disappears. Don't think was any text in
the litle window.

Version-Release number of selected component (if applicable):
See above.

How reproducible:
Every time.

Steps to Reproduce:
1.Connect to Internet using redhat-config-network.
2.Wait a few minutes.
3.Attempt to disconnect using the Deactivate button.
4.Hey presto.
    
Actual results:
No disconnection.

Expected results:
The ppp0 row should go from Active to Inactive.

Additional info:
It worked with the RH 9 versions, but not with the updated versions.
Comment 1 Harald Hoyer 2003-08-05 04:06:44 EDT
please try 1.2.14 from
http://people.redhat.com/harald/redhat-config-network/
Comment 2 David W. Legg 2003-08-20 16:08:58 EDT
V 1.2.14 seems to work ok, but you need to get others to try it with other
combinations of devices and nicknames. DWL
Comment 3 Harald Hoyer 2003-08-21 06:48:25 EDT
btw, an erratum for this is out...
Comment 4 Harald Hoyer 2003-08-21 06:49:41 EDT
An errata has been issued which should help the problem described in this bug
report. 
This report is therefore being closed with a resolution of ERRATA. For more
information
on the solution and/or where to find the updated files, please follow the link
below. You may reopen 
this bug report if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHBA-2003-183.html


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.