Bug 1009554 - Auto-installation process hangs after successful installation.
Auto-installation process hangs after successful installation.
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: JBoss Fuse Service Works 6
Classification: JBoss
Component: Installer (Show other bugs)
6.0.0 GA
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ER4
: ---
Assigned To: Francisco Canas
Pavol Srna
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-09-18 11:35 EDT by Francisco Canas
Modified: 2014-02-06 10:28 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Francisco Canas 2013-09-18 11:35:06 EDT
Description of problem:
The autoinstall process doesn't exit cleanly after a successful installation. Instead it hangs until terminated via ctrl-c. 


Version-Release number of selected component (if applicable):
ER3

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Run the soa GUI or console installer and create an auto-installation xml.
2.Run the soa auto-installer using the xml.

Actual results:
The installation completes succesfully but the process doesn't terminate, and the console simply hangs.


Expected results:
The process should terminate cleanly after a successful installation (ie. the command line should be appear after the "Automated Installation Done" message)

Additional info:
Appears to occur only when post-install jobs are run. If we skip all post-install jobs by ommitting them from the auto-install xml, the autoinstaller won't hang at completion.
Comment 2 Thomas Hauser 2013-09-24 14:46:16 EDT
This will be fixed in ER4.
Comment 6 Pavol Srna 2013-10-23 06:50:01 EDT
Verified in ER4

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.