Bug 1010058 - Systems view in katello missing branding
Systems view in katello missing branding
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: WebUI (Show other bugs)
Nightly
Unspecified Unspecified
unspecified Severity high (vote)
: Unspecified
: --
Assigned To: Walden Raines
Og Maciel
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-09-19 16:15 EDT by Corey Welton
Modified: 2014-04-24 13:07 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-04-24 13:07:57 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Corey Welton 2013-09-19 16:15:52 EDT
Description of problem:
Most other portions of UI have proper branding/look and feel, however the systems tab does not.

Version-Release number of selected component (if applicable):
Satellite-6.0.2-RHEL-6-20130919.0


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Go to login screen, note proper branding in signo
2. Login to UI, nav several tabs/subtabs, note appropriate colors, etc., for sat6
3. Nav to Systems tab

Actual results:
System tab/view remains katello blue

Expected results:
Proper branding/look and feel.

Additional info:
Comment 2 Og Maciel 2013-09-19 20:36:34 EDT
The same is also true for /katello/products#/products
Comment 3 Walden Raines 2013-09-23 10:14:47 EDT
commit 05c8eb3efcd1fadeb433e066313672ddf21289c0
Author: Walden Raines <walden@redhat.com>
Date:   Mon Sep 23 10:10:49 2013 -0400

    Bug #1010058 - including sat6 branding css in bastion.
Comment 5 Corey Welton 2013-09-27 16:07:07 EDT
Bouncing back per talk w dev, products (and all nutupane pages apparently) have a white bar that runs across the top, not uniform with rest of ui
Comment 6 Corey Welton 2013-09-27 17:18:40 EDT
BTW, related or not, this one still has a katello favicon
Comment 7 Walden Raines 2013-09-27 17:37:28 EDT
(In reply to Corey Welton from comment #6)
> BTW, related or not, this one still has a katello favicon

Yep, and it's also missing the logo.
Comment 8 Walden Raines 2013-09-27 18:10:55 EDT
This upstream PR https://github.com/Katello/katello/pull/3055 fixes the missing logo.
Comment 11 Og Maciel 2013-10-01 10:57:23 EDT
Verified:* apr-util-ldap-1.3.9-3.el6_0.1.x86_64
* candlepin-0.8.25-1.el6sam.noarch
* candlepin-scl-1-5.el6_4.noarch
* candlepin-scl-quartz-2.1.5-5.el6_4.noarch
* candlepin-scl-rhino-1.7R3-1.el6_4.noarch
* candlepin-scl-runtime-1-5.el6_4.noarch
* candlepin-selinux-0.8.25-1.el6sam.noarch
* candlepin-tomcat6-0.8.25-1.el6sam.noarch
* elasticsearch-0.19.9-8.el6sat.noarch
* foreman-1.3.0-10.el6sat.noarch
* foreman-compute-1.3.0-10.el6sat.noarch
* foreman-libvirt-1.3.0-10.el6sat.noarch
* foreman-postgresql-1.3.0-10.el6sat.noarch
* foreman-proxy-1.3.0-1.el6sat.noarch
* katello-1.4.6-15.el6sat.noarch
* katello-all-1.4.6-15.el6sat.noarch
* katello-candlepin-cert-key-pair-1.0-1.noarch
* katello-certs-tools-1.4.4-1.el6sat.noarch
* katello-cli-1.4.3-15.el6sat.noarch
* katello-cli-common-1.4.3-15.el6sat.noarch
* katello-common-1.4.6-15.el6sat.noarch
* katello-configure-1.4.5-8.el6sat.noarch
* katello-configure-foreman-1.4.5-8.el6sat.noarch
* katello-configure-foreman-proxy-1.4.5-8.el6sat.noarch
* katello-foreman-all-1.4.6-15.el6sat.noarch
* katello-glue-candlepin-1.4.6-15.el6sat.noarch
* katello-glue-elasticsearch-1.4.6-15.el6sat.noarch
* katello-glue-pulp-1.4.6-15.el6sat.noarch
* katello-qpid-broker-key-pair-1.0-1.noarch
* katello-qpid-client-key-pair-1.0-1.noarch
* katello-selinux-1.4.4-4.el6sat.noarch
* openldap-2.4.23-31.el6.x86_64
* pulp-katello-plugins-0.2-1.el6sat.noarch
* pulp-nodes-common-2.3.0-0.14.alpha.el6sat.noarch
* pulp-nodes-parent-2.3.0-0.14.alpha.el6sat.noarch
* pulp-puppet-plugins-2.3.0-0.14.alpha.el6sat.noarch
* pulp-rpm-plugins-2.3.0-0.14.alpha.el6sat.noarch
* pulp-selinux-2.3.0-0.14.alpha.el6sat.noarch
* pulp-server-2.3.0-0.14.alpha.el6sat.noarch
* python-ldap-2.3.10-1.el6.x86_64
* ruby193-rubygem-ldap_fluff-0.2.2-2.el6sat.noarch
* ruby193-rubygem-net-ldap-0.3.1-3.el6sat.noarch
* ruby193-rubygem-runcible-1.0.7-1.el6sat.noarch
* signo-0.0.20-3.el6sat.noarch
* signo-katello-0.0.20-3.el6sat.noarch
Comment 12 Bryan Kearney 2014-04-24 13:07:57 EDT
This was verified and delivered with MDP2. Closing it out.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.