Bug 101528 - nvnet no longer present
nvnet no longer present
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-network (Show other bugs)
9
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Harald Hoyer
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-08-02 15:23 EDT by Michael Rich
Modified: 2007-04-18 12:56 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-08-05 04:09:11 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Michael Rich 2003-08-02 15:23:39 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624

Description of problem:
After the update to the latest kernel, my Nvidia onboard NIC, sound and  USB
will no longer work.

Version-Release number of selected component (if applicable):
kernel 2.4.20-19.9 

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.removed the device with Network config
2.rebooted
3.still not detected or able to activate.
    

Additional info:
Comment 1 Harald Hoyer 2003-08-05 04:09:11 EDT
you have to recompile your nvidia modules for the new kernel or download the
version for 2.4.20-19.9 from nvidia

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.