Bug 1015425 - UI displays blank value for "Registered" under system details
UI displays blank value for "Registered" under system details
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: WebUI (Show other bugs)
Nightly
Unspecified Unspecified
medium Severity unspecified (vote)
: Unspecified
: --
Assigned To: Eric Helms
Sachin Ghai
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-10-04 04:27 EDT by Sachin Ghai
Modified: 2014-04-24 13:07 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-04-24 13:07:48 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
blank value under "Registered" (88.87 KB, image/png)
2013-10-04 04:27 EDT, Sachin Ghai
no flags Details
Blank value under "Registered" (snap6 compose2) (73.88 KB, image/png)
2013-10-18 04:27 EDT, Sachin Ghai
no flags Details
snap7 correctly displays the "Registered" value (55.99 KB, image/png)
2013-10-24 02:49 EDT, Sachin Ghai
no flags Details

  None (edit)
Description Sachin Ghai 2013-10-04 04:27:13 EDT
Created attachment 807484 [details]
blank value under "Registered"

Description of problem:
UI should display exact date and time when system was registered, similar to checkin.

Version-Release number of selected component (if applicable):
katello-1.4.8-1.git.37.b37a904.el6.noarch


How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. Register a system using rhsm with katello server
2. On server, Go to system--> All --> select the registered system
3. details --> system status --> Registered

Actual results:
No value appears

Expected results:
Should display date and time when system was registered, similar to Checkin

Additional info:
Comment 2 Eric Helms 2013-10-09 15:02:39 EDT
https://github.com/Katello/katello/pull/3148
Comment 5 Sachin Ghai 2013-10-18 04:23:12 EDT
Verified with snap6 compose2 (MDP2)

katello-qpid-client-key-pair-1.0-1.noarch
katello-glue-candlepin-1.4.6-40.el6sat.noarch
katello-1.4.6-40.el6sat.noarch
katello-foreman-all-1.4.6-40.el6sat.noarch
katello-candlepin-cert-key-pair-1.0-1.noarch
katello-configure-1.4.7-6.el6sat.noarch
signo-katello-0.0.23-2.el6sat.noarch
katello-glue-elasticsearch-1.4.6-40.el6sat.noarch
ruby193-rubygem-katello-foreman-engine-0.0.12-3.el6sat.noarch
katello-cli-1.4.3-24.el6sat.noarch
katello-certs-tools-1.4.4-1.el6sat.noarch
katello-qpid-broker-key-pair-1.0-1.noarch
ruby193-rubygem-foreman-katello-engine-0.0.17-6.el6sat.noarch
katello-common-1.4.6-40.el6sat.noarch
pulp-katello-plugins-0.2-1.el6sat.noarch
katello-configure-foreman-1.4.7-6.el6sat.noarch
katello-selinux-1.4.4-4.el6sat.noarch
katello-cli-common-1.4.3-24.el6sat.noarch
katello-glue-pulp-1.4.6-40.el6sat.noarch
katello-all-1.4.6-40.el6sat.noarch
ruby193-rubygem-katello_api-0.0.3-4.el6sat.noarch


The value under system details for "Registered" is still Blank. Please see the attached screenshot.
Comment 6 Sachin Ghai 2013-10-18 04:27:07 EDT
Created attachment 813649 [details]
Blank value under "Registered"  (snap6 compose2)
Comment 7 Eric Helms 2013-10-21 23:29:53 EDT
This was inadvertently broken when the bulk loading of systems from Candlepin work was performed. Simple fix to add back a missing field in the systems response - see https://github.com/Katello/katello/pull/3239
Comment 10 Sachin Ghai 2013-10-24 02:48:12 EDT
Verified with MDP2 Snap7
===========================

katello-all-1.4.6-47.el6sat.noarch
katello-cli-1.4.3-27.el6sat.noarch
katello-glue-pulp-1.4.6-47.el6sat.noarch
katello-qpid-broker-key-pair-1.0-1.noarch
katello-selinux-1.4.4-4.el6sat.noarch
katello-candlepin-cert-key-pair-1.0-1.noarch
pulp-katello-plugins-0.2-1.el6sat.noarch
katello-configure-foreman-1.4.7-7.el6sat.noarch
ruby193-rubygem-katello_api-0.0.3-4.el6sat.noarch
katello-glue-candlepin-1.4.6-47.el6sat.noarch
ruby193-rubygem-katello-foreman-engine-0.0.12-3.el6sat.noarch
katello-foreman-all-1.4.6-47.el6sat.noarch
ruby193-rubygem-foreman-katello-engine-0.0.17-6.el6sat.noarch
katello-configure-1.4.7-7.el6sat.noarch
signo-katello-0.0.23-2.el6sat.noarch
katello-glue-elasticsearch-1.4.6-47.el6sat.noarch
katello-1.4.6-47.el6sat.noarch
katello-qpid-client-key-pair-1.0-1.noarch
katello-common-1.4.6-47.el6sat.noarch
katello-certs-tools-1.4.4-1.el6sat.noarch
katello-cli-common-1.4.3-27.el6sat.noarch


I can see the "Registered" value under system details. Please see the screenshot for verification.
Comment 11 Sachin Ghai 2013-10-24 02:49:43 EDT
Created attachment 815638 [details]
snap7 correctly displays the "Registered" value
Comment 12 Bryan Kearney 2014-04-24 13:07:48 EDT
This was verified and delivered with MDP2. Closing it out.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.