Bug 1017467 - Stock Install of RockMongo not working.
Stock Install of RockMongo not working.
Status: CLOSED NOTABUG
Product: OpenShift Online
Classification: Red Hat
Component: Containers (Show other bugs)
2.x
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: Jhon Honce
libra bugs
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-10-09 20:24 EDT by Anthony Brian Mallgren
Modified: 2015-05-14 19:29 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-10-10 01:32:33 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Anthony Brian Mallgren 2013-10-09 20:24:00 EDT
Description of problem: 

When I visit https://c-pointharbor.rhcloud.com/rockmongo/, only a blank page appears after a stock install of RockMongo.

Version-Release number of selected component (if applicable):

I believe it is RockMongo 1.1, if it is an issue with RockMongo.

How reproducible:

Go to https://c-pointharbor.rhcloud.com/rockmongo/.

Steps to Reproduce:
1. Open https://c-pointharbor.rhcloud.com/rockmongo/ in a browser.

Actual results:

Blank page.

Expected results:

Should display a login page.

Additional info:
Comment 1 Yujie Zhang 2013-10-09 22:16:05 EDT
Can not reproduce this issue on PROD, rockmongo can work correctly after adding, can you provide your steps to install RockMongo? Thanks!
Comment 2 Anthony Brian Mallgren 2013-10-09 23:30:30 EDT
Perhaps it is a time based bug then? Stops working after x amount of time. I installed the cartridge. Basically just clicked, "Add cartridge" and then "RockMongo 1.1".
Comment 3 Anthony Brian Mallgren 2013-10-10 01:32:33 EDT
This is resolved after removing and adding the cartridge.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.