Bug 10183 - mc & mcserv unable to use "/#mc:" protocol on alpha
Summary: mc & mcserv unable to use "/#mc:" protocol on alpha
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: mc (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 6.2
Hardware: alpha Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Elliot Lee
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-03-15 15:42 UTC by Brock Organ
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-03-29 20:33:31 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Brock Organ 2000-03-15 15:42:43 UTC
using mc on an alpha, I am unable to connect to a valid i386 mcserv daemon
using the "/#mc:foobar@testi386" network link feature ... (however I CAN
connect to the mcserv daemon from another i386...)

secondly, running a mcserv daemon on the alpha does not allow the
"/#mc:foobar@myalpha" network link feature to be used by a mc client to
access it ...

Comment 1 Cristian Gafton 2000-03-22 18:22:59 UTC
Preston, can you take a look at this?

Comment 2 Elliot Lee 2000-03-29 20:33:59 UTC
Forwarded bug to upstream maintainer for fixing - The Master will know more
about the right fix :)

Thanks for your report - if you happen to get any more details that would help
fix it, can you send them to me (sopwith@redhat.com) and
mc-bugs@nuclecu.unam.mx?


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.