This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2017-10-23 It is expected to last about 30 minutes
Bug 1020380 - Installer fails after the "Processing" screen completes
Installer fails after the "Processing" screen completes
Status: MODIFIED
Product: JBoss Fuse Service Works 6
Classification: JBoss
Component: Installer (Show other bugs)
6.0.0
x86_64 Mac OS
unspecified Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Thomas Hauser
Len DiMaggio
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-10-17 10:44 EDT by Bill Meyer
Modified: 2016-04-18 01:56 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
An "Installation has Failed" message appears after the Installer's "Processing" screen has run on MacOS X. This is caused by Tomcat-based applications encontering java.net.SocketExceptions on Mac OS.
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
The Installation Log (280.34 KB, text/plain)
2013-10-17 10:44 EDT, Bill Meyer
no flags Details
InstallSummary file (1006 bytes, text/html)
2013-10-17 10:45 EDT, Bill Meyer
no flags Details

  None (edit)
Description Bill Meyer 2013-10-17 10:44:24 EDT
Created attachment 813361 [details]
The Installation Log

Trying to install the ER5 build of Fuse Service Works

(MD5 (jboss-eap-6.0.0.fsw.ci-installer.jar) = e5ccc06079e9b6d8f0ea90df56c753bf)

on Mac OS using all of the default entries and a password of 'Password0!' for all password prompts.

The installer fails at the end of the "Processing" screen.  Appears as though the S-RAMP repo isn't starting properly:

**********************************************************************
           _____       ______  ___ ___  ________  
          /  ___|      | ___ \/ _ \|  \/  | ___ \ 
          \ `--. ______| |_/ / /_\ \ .  . | |_/ / 
           `--. \______|    /|  _  | |\/| |  __/  
          /\__/ /      | |\ \| | | | |  | | |     
          \____/       \_| \_\_| |_|_|  |_|_|     
                                                  
  JBoss S-RAMP Kurt Stam and Eric Wittmann, Licensed under the
  Apache License, V2.0, Copyright 2012
  Locale: en_US
**********************************************************************
FAILED to connect to S-RAMP endpoint: http://localhost:8080/s-ramp-server
	java.net.SocketException: Connection reset
S-RAMP shell shutting down...done.
Exit Code: 1
Command failure: [java, -Xmx1024m, -jar, bin/s-ramp-shell-0.3.1.Final-redhat-3.jar, -f, dtgov-sramp-repo-seed-cli-commands.txt] failed with exit code:1
Running onfail Server Check.
Shutting server down.
Connecting to the Management Interface.
Connected to the Management Interface.

Ran the same installer on RHEL 6.4 and it ran to completion.
Comment 1 Bill Meyer 2013-10-17 10:45:19 EDT
Created attachment 813362 [details]
InstallSummary file
Comment 3 Thomas Hauser 2013-10-17 11:05:30 EDT
The issue with the "Installation has Failed" appearing after the processing screen is an artifact of IzPack, and isn't an easily resolvable issue. Will look into logs for the underlying cause.
Comment 4 Thomas Hauser 2013-10-21 10:49:25 EDT
This problem is a side effect of this bug: http://bugs.sun.com/bugdatabase/view_bug.do?bug_id=8022394
Comment 5 Thomas Hauser 2014-02-25 11:10:15 EST
This issue should be resolved in the GA release.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.