Bug 1022579 - RHEL repos are not visible under it's product for products page
RHEL repos are not visible under it's product for products page
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: WebUI (Show other bugs)
6.0.2
Unspecified Unspecified
unspecified Severity medium (vote)
: Unspecified
: --
Assigned To: Justin Sherrill
Katello QA List
Og Maciel
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-10-23 10:53 EDT by Kedar Bidarkar
Modified: 2014-04-24 13:12 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot showing repos (129.18 KB, image/png)
2013-10-23 16:39 EDT, Justin Sherrill
no flags Details
I don't see any repos under products (32.57 KB, image/png)
2013-10-24 08:06 EDT, Kedar Bidarkar
no flags Details

  None (edit)
Description Kedar Bidarkar 2013-10-23 10:53:52 EDT
Description of problem:
RHEL repos are not visible under it's product for products page

Version-Release number of selected component (if applicable):
Satellite-6.0.2-RHEL-6-20131021.0

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Import Manifest 
2.Enable few repos and sync them.
3. Move to products page , under the product, to find no repos


Actual results:

Does not list any repos under the product


Expected results:

Need to list repos under the product.

Additional info:
Comment 2 Justin Sherrill 2013-10-23 16:39:15 EDT
Kedar, I am not able to reproduce this, see attached screenshot.
Comment 3 Justin Sherrill 2013-10-23 16:39:56 EDT
Created attachment 815541 [details]
screenshot showing repos
Comment 4 Kedar Bidarkar 2013-10-24 05:25:57 EDT
this is strange I will re-test this again, with the latest SNAP7 and update.
Comment 5 Kedar Bidarkar 2013-10-24 08:06:49 EDT
Created attachment 815748 [details]
I don't see any repos under products

Tested this with SNAP7, could be regression.
Comment 6 Kedar Bidarkar 2013-10-24 08:58:39 EDT
I am able to reproduce this consistently with the below steps.

Steps to Reproduce:

With a fresh setup( I ran --reset-data=yes)

Repos visible if only one org
1) Import manifest 
2) enbale repos and sync content ( try cf-ce, cf-tools, they are quick)
3) Move to product-page -> product to view the repo


Repos not visible if two orgs and manifest imported in it
1) Import another manifest in another org
2) Move to previous org, products-page ->product to see no repos under it

Upon deleting the manifest and the second org the repos are visible again in the previous org.
Comment 7 Justin Sherrill 2013-10-24 10:35:52 EDT
Thanks Kedar, was able to reproduce, fix incoming!
Comment 8 Justin Sherrill 2013-10-24 11:21:35 EDT
https://github.com/Katello/katello/pull/3266
Comment 11 Og Maciel 2013-10-30 21:34:13 EDT
Verified:

* apr-util-ldap-1.3.9-3.el6_0.1.x86_64
* candlepin-0.8.25-1.el6sam.noarch
* candlepin-scl-1-5.el6_4.noarch
* candlepin-scl-quartz-2.1.5-5.el6_4.noarch
* candlepin-scl-rhino-1.7R3-1.el6_4.noarch
* candlepin-scl-runtime-1-5.el6_4.noarch
* candlepin-selinux-0.8.25-1.el6sam.noarch
* candlepin-tomcat6-0.8.25-1.el6sam.noarch
* elasticsearch-0.19.9-8.el6sat.noarch
* foreman-1.3.0-24.el6sat.noarch
* foreman-compute-1.3.0-24.el6sat.noarch
* foreman-libvirt-1.3.0-24.el6sat.noarch
* foreman-postgresql-1.3.0-24.el6sat.noarch
* foreman-proxy-1.3.0-3.el6sat.noarch
* katello-1.4.6-55.el6sat.noarch
* katello-all-1.4.6-55.el6sat.noarch
* katello-candlepin-cert-key-pair-1.0-1.noarch
* katello-certs-tools-1.4.4-1.el6sat.noarch
* katello-cli-1.4.3-28.el6sat.noarch
* katello-cli-common-1.4.3-28.el6sat.noarch
* katello-common-1.4.6-55.el6sat.noarch
* katello-configure-1.4.7-7.el6sat.noarch
* katello-configure-foreman-1.4.7-7.el6sat.noarch
* katello-foreman-all-1.4.6-55.el6sat.noarch
* katello-glue-candlepin-1.4.6-55.el6sat.noarch
* katello-glue-elasticsearch-1.4.6-55.el6sat.noarch
* katello-glue-pulp-1.4.6-55.el6sat.noarch
* katello-qpid-broker-key-pair-1.0-1.noarch
* katello-qpid-client-key-pair-1.0-1.noarch
* katello-selinux-1.4.4-4.el6sat.noarch
* openldap-2.4.23-31.el6.x86_64
* pulp-katello-plugins-0.2-1.el6sat.noarch
* pulp-nodes-common-2.3.0-0.26.beta.el6sat.noarch
* pulp-nodes-parent-2.3.0-0.26.beta.el6sat.noarch
* pulp-puppet-plugins-2.3.0-0.26.beta.el6sat.noarch
* pulp-rpm-plugins-2.3.0-0.26.beta.el6sat.noarch
* pulp-selinux-2.3.0-0.26.beta.el6sat.noarch
* pulp-server-2.3.0-0.26.beta.el6sat.noarch
* python-ldap-2.3.10-1.el6.x86_64
* ruby193-rubygem-ldap_fluff-0.2.2-2.el6sat.noarch
* ruby193-rubygem-net-ldap-0.3.1-3.el6sat.noarch
* ruby193-rubygem-runcible-1.0.7-1.el6sat.noarch
* signo-0.0.23-2.el6sat.noarch
* signo-katello-0.0.23-2.el6sat.noarch
Comment 12 Bryan Kearney 2014-04-24 13:11:10 EDT
This was verified and delivered with MDP2. Closing it out.
Comment 13 Bryan Kearney 2014-04-24 13:12:09 EDT
This was delivered and verified with MDP2. Closing the bug.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.