Bug 102312 - GAIM loses GUI at runtime
Summary: GAIM loses GUI at runtime
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux Beta
Classification: Retired
Component: gaim (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: beta1
Hardware: athlon Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Christopher Blizzard
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2003-08-13 18:39 UTC by Justin Churchey
Modified: 2007-04-18 16:56 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-02-01 23:26:50 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Justin Churchey 2003-08-13 18:39:47 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.4) Gecko/20030703

Description of problem:
For whatever reason, while running GAIM under gdb.  The GUI window goes blank,
losing the buddy list, and I get the following in the backtrace:

#0  0x001b543e in _dl_sysinfo_int80 () from /lib/ld-linux.so.2
#1  0x00c128dc in poll () from /lib/tls/libc.so.6
#2  0x00d7de16 in g_main_loop_get_context () from /usr/lib/libglib-2.0.so.0
#3  0x00d7d246 in g_main_context_dispatch () from /usr/lib/libglib-2.0.so.0
#4  0x00d7d99f in g_main_loop_run () from /usr/lib/libglib-2.0.so.0
#5  0x004369ef in gtk_main () from /usr/lib/libgtk-x11-2.0.so.0
#6  0x080ca93e in main ()
#7  0x00b54678 in __libc_start_main () from /lib/tls/libc.so.6


Version-Release number of selected component (if applicable):
gaim-0.64-1

How reproducible:
Didn't try

Steps to Reproduce:
1.Run gaim
2.
3.
    

Actual Results:  GAIM loses the GUI buddy list after a while and becomes
irresponsive.

Expected Results:  GAIM should run fine.

Additional info:

This is the only time I've had this happen.  So, I'm not sure how to reproduce it.

Comment 1 Christopher Blizzard 2003-09-03 14:47:42 UTC
What gaim version do you have installed?  Is this still a problem?  I've updated
the package relatively recently.

Comment 2 Justin Churchey 2003-09-12 16:30:27 UTC
It is the original package that came w/ the ISOs.  No updates have been made. 
Unfortunately, my beta system has been down for maintainance, and I do not have
access to it at this time.  So, sorry for the delayed response.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.