Bug 1024289 - [Advanced Search] Components/Versions/Categories/Builds are not shown after select a Product in 'Advanced Search' page
[Advanced Search] Components/Versions/Categories/Builds are not shown after s...
Status: VERIFIED
Product: TCMS
Classification: Other
Component: Application (Show other bugs)
3.8.5
Unspecified Unspecified
urgent Severity urgent
: ---
: ---
Assigned To: cqi
tools-bugs
: Regression
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-10-29 06:40 EDT by Chen Chen
Modified: 2016-05-26 09:17 EDT (History)
7 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Chen Chen 2013-10-29 06:40:35 EDT
Description of problem:
Go to 'Advanced Search' page, Component and Version of Plan / Component and Category of Case / Version and Build of Run are not shown after select a Product which has Components/Versions/Categories/Builds.

Version-Release number of selected component (if applicable):
3.8.5

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1.Go to 'Advanced Search' page.
2.Select a Product in Plan/Case/Run.

Actual results:
2.Component and Version of Plan / Component and Category of Case / Version and Build of Run are not shown.

Expected results:
2.Component and Version of Plan / Component and Category of Case / Version and Build of Run are shown.

Additional info:
There is no this issue in stage server. Regression.
Comment 1 Chen Chen 2013-10-31 03:14:13 EDT
In "REPOETING -> Testing Report", Build and Version have the same issue.
Comment 2 Chen Chen 2013-11-10 23:57:32 EST
Verify 3.8.5 on qa server --> PASS

Verify steps are the same as Description
Comment 4 Tingting Zhao 2014-07-01 22:35:00 EDT
the same problem happened on stage server and version is 3.8.8
Comment 5 Tingting Zhao 2014-07-02 06:46:44 EDT
fixed now as the browser's problem.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.