Bug 1024828 - initial-setup is missing a test suite
initial-setup is missing a test suite
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Red Hat Enterprise Linux 7
Classification: Red Hat
Component: initial-setup (Show other bugs)
7.0
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Martin Kolman
Desktop QE
:
Depends On:
Blocks: 1024724
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-10-30 09:39 EDT by Alexander Todorov
Modified: 2014-09-17 14:40 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-09-17 14:40:09 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Alexander Todorov 2013-10-30 09:39:18 EDT
Description of problem:

In the spec file it appears that this package has a test suite but closer look at the source code shows that test cases are nowhere to be found. According to devel:

(15,19,23) vpodzime: there is no test suite at this point


Justification:
Initial-setup will be a replacement for firstboot and there are over 1000 bugs reported against firstboot across different releases of RHEL and Fedora.


Version-Release number of selected component (if applicable):
initial-setup-0.3.9.3-1.el7.src.rpm


Related bug:
https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1024756
Comment 3 David Cantrell 2014-09-17 14:40:09 EDT
This one was originally Devel NAK Capacity and that was cleared and changed to devel_ack+ for reasons I cannot recall.

We do not have capacity for this one in 7.1.  Closing the bug.  It should be addressed upstream first before RHEL.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.