Bug 1026955 - Guided Rule Editor options can't be changed in Chrome
Guided Rule Editor options can't be changed in Chrome
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: JBoss BRMS Platform 6
Classification: JBoss
Component: Business Central (Show other bugs)
6.0.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity medium
: ER5
: 6.0.0
Assigned To: manstis
Tomas David
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-11-05 12:42 EST by Pedro Zapata
Modified: 2014-08-06 16:19 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-08-06 16:19:35 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Firefox screenshot (91.58 KB, image/png)
2013-11-05 12:42 EST, Pedro Zapata
no flags Details
Chrome screenshot (73.59 KB, image/png)
2013-11-05 12:43 EST, Pedro Zapata
no flags Details
Chrome (115.18 KB, image/png)
2013-11-06 04:55 EST, manstis
no flags Details
Firefox (135.86 KB, image/png)
2013-11-06 04:55 EST, manstis
no flags Details

  None (edit)
Description Pedro Zapata 2013-11-05 12:42:37 EST
Created attachment 819919 [details]
Firefox screenshot

- In Chrome you can't change Guided Rule Editor options. The 'Show options' link does NOT appear in Chrome, but in Firefox (see attached screenshots of the same rule). Workaround: User Firefox for this.


See screenshots.
Comment 1 Pedro Zapata 2013-11-05 12:43:06 EST
Created attachment 819920 [details]
Chrome screenshot
Comment 3 manstis 2013-11-06 04:54:37 EST
"Show options" appears fine for me (user has to have "admin" role) with both kie-wb-6.0.0.Final-jboss-as7.war and kie-drools-wb-6.0.0.Final-jboss-as7,war. See attached.
Comment 4 manstis 2013-11-06 04:55:13 EST
Created attachment 820266 [details]
Chrome
Comment 5 manstis 2013-11-06 04:55:50 EST
Created attachment 820267 [details]
Firefox
Comment 6 manstis 2013-11-06 04:56:47 EST
Pedro, can you confirm you logged in as the same user (that has the "admin" role)? If this was the case; can you please advise what version of Chrome you used? Thanks, Mike
Comment 7 Tomas David 2013-12-12 09:28:12 EST
Verified on BPMS 6.0.0.ER5.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.