Bug 1029370 - [whql][netkvm][wlk] Virtio-net device handles RX multicast filtering improperly
[whql][netkvm][wlk] Virtio-net device handles RX multicast filtering improperly
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Linux 7
Classification: Red Hat
Component: qemu-kvm (Show other bugs)
7.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: rc
: ---
Assigned To: Dmitry Fleytman
Virtualization Bugs
:
Depends On: 1010688
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-11-12 04:41 EST by Dmitry Fleytman
Modified: 2014-06-17 23:41 EDT (History)
14 users (show)

See Also:
Fixed In Version: qemu-kvm-1.5.3-20.el7
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: 1010688
Environment:
Last Closed: 2014-06-13 05:44:41 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Comment 2 Miroslav Rezanina 2013-11-28 02:35:17 EST
Fix included in qemu-kvm-1.5.3-20.el7
Comment 4 Min Deng 2014-01-27 22:10:34 EST
Verified the bug on 
virtio-win-1.6.7-2
qemu-kvm-rhev-1.5.3-30.el7.x86_64
kernel-3.10.0-64.el7.x86_64
so the issue should be fixed,thanks.
Comment 6 Ludek Smid 2014-06-13 05:44:41 EDT
This request was resolved in Red Hat Enterprise Linux 7.0.

Contact your manager or support representative in case you have further questions about the request.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.