Bug 1031205 - RBD volumes do not work when specified using a storage pool
RBD volumes do not work when specified using a storage pool
Status: NEW
Product: Virtualization Tools
Classification: Community
Component: libvirt (Show other bugs)
unspecified
All All
unspecified Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Libvirt Maintainers
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-11-15 16:48 EST by Adam Walters
Modified: 2016-05-16 00:22 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Patch to add RBD pool support to domain XML (3.61 KB, patch)
2013-11-15 16:48 EST, Adam Walters
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Adam Walters 2013-11-15 16:48:11 EST
Created attachment 824719 [details]
Patch to add RBD pool support to domain XML

Description of problem:
Domain XML does not currently allow use of RBD volumes through a pool.


Version-Release number of selected component (if applicable):
ANY


How reproducible:
Always


Steps to Reproduce:
1. Specify RBD device in domain XML with "<source pool='foo' volume='bar'/>"
2. Start VM

Actual results:
Receive unsupported error message

Expected results:
Domain starts successfully

Additional info:
Please see attached patch (added here for convenience, but also sent to mailing list)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.