Bug 103222 - Keep getting ERRORS detecting sound module ( onboard ) Can not find Help in detail about the PROPER way to configure Onboard Audio for VIA chipset VT8233 ( AC97 Audio Controller )
Keep getting ERRORS detecting sound module ( onboard ) Can not find Help in d...
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-soundcard (Show other bugs)
8.0
i686 Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Brent Fox
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-08-27 17:16 EDT by Bear
Modified: 2007-04-18 12:57 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-10-14 19:30:03 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Bear 2003-08-27 17:16:28 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

Description of problem:
I am a "newbie" so please excuse my ignorance....
I am a Windows Tech, Computer Tech. I thougth I would try Linux for the first 
time..<hehehehehehe>
I love it! 
BUT, I can't get my onboard audio to work, nomatter what I do...
I run SNDCONFIG, all I get are Errors.
Downloaded Linux Audio drivers, In GZ format for this Audio controller
But still to no avail......

I need help with this, Any suggestions?

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.# sndconfig
2.
3.
    

Additional info:
Comment 1 Brent Fox 2003-08-28 16:39:35 EDT
As root, run 'kudzu -p'.  What does the output say?
Comment 2 Brent Fox 2003-10-14 19:30:03 EDT
Closing due to lack of information.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.