Bug 1033131 - missing /var/run/hplip after reboot
missing /var/run/hplip after reboot
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Enterprise Linux 7
Classification: Red Hat
Component: hplip (Show other bugs)
7.0
All Linux
medium Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Tim Waugh
Juraj Marko
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2013-11-21 10:31 EST by Jiri Popelka
Modified: 2015-08-31 23:39 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version: hplip-3.13.7-4.el7
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-06-13 08:58:16 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jiri Popelka 2013-11-21 10:31:52 EST
We need to add tmpfiles.d configuration file to re-create /var/run/hplip on boot.

See bug #1015831 and fix http://pkgs.fedoraproject.org/cgit/hplip.git/commit/?id=f5abfcbffd935eb83a5f4b57fab0d12bd4145667
Comment 3 Tim Waugh 2013-11-27 12:31:51 EST
I think this may need a respin to remove %ghost from that directory in the manifest.
Comment 4 Jiri Popelka 2013-11-27 13:03:03 EST
... as stated in bug #1034928.

Sure, I'll do that.
Comment 7 Ludek Smid 2014-06-13 08:58:16 EDT
This request was resolved in Red Hat Enterprise Linux 7.0.

Contact your manager or support representative in case you have further questions about the request.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.