Bug 104477 - Installer reports corruption
Installer reports corruption
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
9
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Mike McLean
http://ftp.redhat.com/pub/redhat/linu...
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-09-15 23:22 EDT by Anson Robinson
Modified: 2007-04-18 12:57 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-10-15 21:03:06 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Anson Robinson 2003-09-15 23:22:16 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 
1.0.3705)

Description of problem:
Installer reports corruption or missing file with "xpdf-2.01-8.i386.rpm" on 
CD2 when installing the default workstation option.  The install does not 
allow you to skip the package and so the entire install is stuck in a loop.

Accept all defaults for the Desktop install

I downloaded the iso image on 2 separate occasions.  Image details:
 shrike-i386-disc2.iso 13-Mar-2003 22:30   646M  

I am using VMWARE Workstation 4.0

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Listed in description field
2.
3.
    

Additional info:
Comment 1 Ngo Than 2003-09-16 06:07:54 EDT
i assign to correct component
Comment 2 Michael Fulbright 2003-09-16 12:28:17 EDT
Please use the mediacheck option to test the CD in question.
Comment 3 Jeremy Katz 2003-10-15 21:03:06 EDT
Closing due to inactivity.  Please reopen if you have any further information to
add to this bug report

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.