Bug 104809 - Satellite activation doesn't work against QA
Satellite activation doesn't work against QA
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Network
Classification: Red Hat
Component: RHN/Web Site (Show other bugs)
RHN Devel
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bret McMillan
Fanny Augustin
:
Depends On:
Blocks: 101259
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-09-22 10:24 EDT by Mihai Ibanescu
Modified: 2007-04-18 12:57 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-09-22 14:29:37 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Mihai Ibanescu 2003-09-22 10:24:39 EDT
On rhnweb.back-webqa.redhat.com I see:

[Mon Sep 22 09:55:03 2003] [error] activate_satellite error: no valid satellite
channel for system at /usr/lib/perl5/site_perl/5.6.1/i386-linux/RHN/DB/Server.pm
line 319.
[Mon Sep 22 09:55:03 2003] [error] [timing] slow rendering of page
'/rpc//satellite.pxt': 0.4054 seconds (0.3500 user/0.0100 sys)

Using rhn/satellite/client-certs/qa-test-v2.cert
Comment 1 Bret McMillan 2003-09-22 14:29:37 EDT
Misa was trying to register a satellite on a 7.3 box instead of a  7.2 or 2.1AS
machine.

Perhaps ought to message this better than an internal server error, but for now,
NOTABUG.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.