Bug 10544 - can't set locale
Summary: can't set locale
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: glibc   
(Show other bugs)
Version: 6.2
Hardware: i386
OS: Linux
high
high
Target Milestone: ---
Assignee: Jakub Jelinek
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-04-03 15:48 UTC by Kwan-hong Lee
Modified: 2016-11-24 15:22 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-10-03 09:09:47 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Kwan-hong Lee 2000-04-03 15:48:01 UTC
I downloaded RedHat 6.2-Zoot
And I live in Korea.
So, need to set locale Korean.
But It's not work.
When I run X, can't see any Korean.
And X said, doesn't know locale(not sure...but similar)
And then, I thought if Japaness...
So, set to Japaness...
But also doesn't work...
Please solve this problem...

Comment 1 Cristian Gafton 2000-05-22 14:53:59 UTC
assign to jakub

Comment 2 Jesse Noller 2001-04-13 15:34:56 UTC
Here is more information on the bug, we @ Macromedia have been running into 
this alot:

http://sources.redhat.com/ml/libc-alpha/2000-03/msg00039.html
http://lists.debian.org/debian-glibc-0003/msg00052.html

Ideas on a patch?

-Jesse Noller, Macromedia

Comment 3 Ulrich Drepper 2003-04-22 00:05:44 UTC
There are no known issues in the locale code in RHL9.  Please try this release
and report in either case so that we can fix it or close the bug.

Comment 4 Ulrich Drepper 2003-10-03 09:04:37 UTC
No reply in almost 6 months.  Reopen in case there are problems with recent
releases.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.