Bug 10556 - Install fails
Install fails
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer (Show other bugs)
6.2
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Matt Wilson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-04-03 14:50 EDT by David Balažic
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-08-17 17:59:48 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description David Balažic 2000-04-03 14:50:24 EDT
If I do a gfx mode install it resets during the package copying.
Always.

Abit BH6 motherboard, newest firmware.
Celeron 300A , running at 450MHz.
64 MB SDRAM
Diamond Viper 550 AGP 16MB ram gfx card
SB64PCI sound card
Comment 1 Michael Fulbright 2000-04-05 15:24:59 EDT
Does this occur in a text mode install?
Comment 2 David Balažic 2000-04-06 04:45:59 EDT
No, text install is fine ( minus the other bugs, off course; I reported them )
Comment 3 Jay Turner 2000-04-24 09:42:59 EDT
Assigning to a developer for further action.
Comment 4 hooverp 2000-06-01 18:13:04 EDT
I also have the same problem.  If I do a gfx mode install it resets during the 
package copying.
Always.

                         Abit BH6 rev1.0 motherboard, newest firmware.
                         Celeron 300A , running at 450MHz.
                         256 MB SDRAM
                         Creative Labs TNT video
                         SBLive sound card
Comment 5 Michael Fulbright 2000-08-17 17:59:46 EDT
There are reported problems with TNT based cards in the 6.2 installer.  This
will be looked at for the 
next release - for now suggest using the text mode installer.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.