Bug 1064082 - 502 code on new app creation in INT
Summary: 502 code on new app creation in INT
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: OpenShift Online
Classification: Red Hat
Component: Containers
Version: 2.x
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
unspecified
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: Jhon Honce
QA Contact: libra bugs
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2014-02-12 00:39 UTC by Adam Miller
Modified: 2015-05-14 23:34 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-02-12 00:58:19 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Adam Miller 2014-02-12 00:39:14 UTC
Description of problem:

create new app in INT (php and jboss both tested, same result), application is created successfully and can git push to it but the front end proxy appears to be incorrect which results in a 502

Ex: http://d1402111759php-nagiosmonitor.int.rhcloud.com/

How reproducible:
Always


Steps to Reproduce:
1. Create application in INT (2.0.40)


Actual results:
502 error


Additional info:
# oo-devel-node frontend-backup -c 52faac0903ef641887000189
{"container_uuid":"52faac0903ef641887000189","fqdn":"d1402111759php-nagiosmonitor.int.rhcloud.com","container_name":"d1402111759php","namespace":"nagiosmonitor","connections":[["","127.7.4.129:8080|52faac0903ef641887000189|52faac0903ef641887000189",{"protocols":["http"]}],["/health","",{"protocols":["http"],"health":1}],["","127.7.4.129:8080",{"connections":5,"bandwidth":100,"websocket":1,"protocols":["ws"]}]],"aliases":[],"ssl_certs":[],"idle":null,"sts":null}

# oo-devel-node frontend-to-json -c 52faac0903ef641887000189
{"json_class":"OpenShift::Runtime::FrontendHttpServer","data":{"container_uuid":"52faac0903ef641887000189","fqdn":"d1402111759php-nagiosmonitor.int.rhcloud.com","container_name":"d1402111759php","namespace":"nagiosmonitor","connections":[["","127.7.4.129:8080|52faac0903ef641887000189|52faac0903ef641887000189",{"protocols":["http"]}],["/health","",{"protocols":["http"],"health":1}],["","127.7.4.129:8080",{"connections":5,"bandwidth":100,"websocket":1,"protocols":["ws"]}]],"aliases":[],"ssl_certs":[],"idle":null,"sts":null}}

[root@ex-std-node3.int ~]# grep 52faac0903ef641887000189 /etc/passwd
52faac0903ef641887000189:x:3593:3593:OpenShift guest:/var/lib/openshift/52faac0903ef641887000189:/usr/bin/oo-trap-user
[root@ex-std-node3.int ~]# iptables-save | grep 3539                                                             
-A rhc-app-table -d 127.6.233.128/25 -m owner --uid-owner 3539 -j ACCEPT 
-A rhc-app-table -d 127.26.113.128/25 -m owner --uid-owner 13539 -j ACCEPT

Comment 1 Adam Miller 2014-02-12 00:43:09 UTC
I can't type ... the iptables-save | grep from before has two numbers inverted, apologies.

# iptables-save | grep 3593
-A rhc-app-table -d 127.26.140.128/25 -m owner --uid-owner 13593 -j ACCEPT

Comment 2 Adam Miller 2014-02-12 00:58:19 UTC
issue was found, puppet is supplying a config file that needs updating and the rpm's version was dropping in as .rpmnew


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.