Bug 106671 - Hardware section of RHN web interface displays IP addresses with leading zeros
Hardware section of RHN web interface displays IP addresses with leading zeros
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Network
Classification: Red Hat
Component: RHN/Web Site (Show other bugs)
RHN Stable
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mike Orazi
Red Hat Satellite QA List
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2003-10-09 08:37 EDT by Christian Rose
Modified: 2008-03-04 16:28 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2008-03-04 16:28:52 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Christian Rose 2003-10-09 08:37:50 EDT
The hardware/networking section of the RHN web interface displays some of the IP
addresses with leading zeros.

As an example, the local loopback is displayed as "127.00.00.01" instead of the
much more common notation "127.0.0.1".

This seems to be profound in the network interface list, and this is both
inconsistent with the IP address notation on the rest of the RHN web interface
and everywhere else.

A screenshot of this problem can be found in attachment 95069 [details]
(http://bugzilla.redhat.com/bugzilla/attachment.cgi?id=95069).

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.