Bug 10673 - Bug in viewing brain images
Summary: Bug in viewing brain images
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 6.2
Hardware: All Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Preston Brown
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-04-08 23:55 UTC by David Lawrence
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-05-22 15:39:36 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description David Lawrence 2000-04-08 23:55:31 UTC
When I run MedX software from Sensor Systems, the brain images initially
appear in a very odd color, not the gray scale that they are suppose to be
in.  This was a problem with RedHat 6.0 but a subsequent bug fix corrected
this problem.  On 6.0, the images would remain the odd colors no matter
what my attempts were.  The bug fix then fixed it.  This time around, I can
get rid of the odd colors simply by going to the next page, however, this
remains an annoying problem for some animation loops I may want to see on
brain images.  Could you please put a bug fix out for this problem?  Thank
you for your assistance.

Regards,

Pearl Yu

Comment 1 Tim Waugh 2000-04-14 14:10:59 UTC
What graphics card do you have?

Comment 2 Cristian Gafton 2000-05-22 15:39:59 UTC
assigned to pbrown

Comment 3 Preston Brown 2000-07-13 19:23:35 UTC
lack of additional feedback; bug closed.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.